Fredagskvelder bruker vi, som sikkert mange andre, å lage oss noe godt å spise til gullrekken begynner på tv'en. Retter som pizza, nachos og lignende er vi gått litt lei av så i dag ville vi prøve noe nytt. For en tid tilbake oppdaget vi herligheten Foccacia, som vi har prøvd ut som tilbehør til både pasta og tapas. I begynnelsen brukte vi ofte denne oppskriften fra Tine, men i dag prøvde vi ut en variant som nok falt bedre i smak.Oppskriften fant jeg her - en fantasktisk og inspirerende matblogg. Foccacia kan varieres i det uendelige, både når det gjelder krydder og topping. Kveldens variant ble halve langpanna med Serranoskinke, svarte oliven og fetaost, mens den andre halvparten ble med stekt rødløk, pepper, soltørket tomat og Chorizo. Drysset havsalt og tørket timian over det hele og serverte det med rødvin. Digg fredagsmat!! Takkt til Trine for lån av oppskrift :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar